بازدید گروه نظارت بر عملکرد پارکها و مراکز رشد کشور از مرکز رشد رویش

بازدید گروه نظارت بر عملکرد پارکها و مراکز رشد کشور از مرکز رشد رویش

طی مراسمی در تاریخ ۲۶ خرداد ۹۹ گروه نظارت بر عملکرد پارکها و مراکز رشد کشور از مرکز رشد رویش جهاددانشگاهی و شرکتهای مستقر در این مرکز ، بازدید نمودند.

نمایندگان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از 12 شرکت مستقر در این مرکز از نزدیک بازدید نموده و در خصوص محصولات، ایده محوری و مدل کسب و کار هر کدام از استارتاپ ها به گفتگو پرداختند.

دکتر معصومه مداح معاون فناوری مرکز رشد رویش پس از پایان این بازدید اعلام کرد این مرکز از ابتدای فعالیت تا کنون به بیش از 200 واحد فناور در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات خدمات ارائه نموده و در حال حاضر آمادگی پذیرش شرکت های نوپا با ایده های مرتبط با ICT جهت استقرار را دارد. علاقه مندان واجد شرایط می توانند با مراجعه به وب سایت rooyesh.ir از فرایند پذیرش اطلاع یابند.

شایان ذکر است مرکز رشد رویش به عنوان نخستین مرکز رشد جهاددانشگاهی از سال 1382 فعالیت خود را آغاز نموده و به کارآفرینان و واحدهای فناور نوپا برای تبدیل نوآوری ­ها و دستاوردهای تحقیقاتی‌ به محصولات دارای توجیه اقتصادی در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات خدمات ارائه می دهد.