شصت و یکمین شماره فصلنامه رشد فناوری منتشر شد

شصت و یکمین شماره فصلنامه رشد فناوری منتشر شد

در این شماره نشریه مقالاتی با عناوین زیر منتشر شده است:

فن آوری قراردادهای هوشمند، ابزاری در توسعه تجارت الکترونیکی: بایسته ها و سیاستگذاری ها

نقش قابلیت‌های سازمانی در کاهش ریسک‌های فناورانه و بهبود عملکرد بازار شرکت‌های دانش‌بنیان با میانجی‌گری هوشمندی فناوری

ابزارهای ارزشیابی یادگیرندگان در محیط یادگیری الکترونیکی

بررسی تأثیر رایانش ابری بر سیستم سلامت الکترونیک

تاثیر نوگرایی به دامنه خاص بر رفتار خرید اکتشافی در محصولات نوآور

مشارکت دانشگاه‌های علوم انسانی در چرخه نظریه‌پردازی و نقش مراکز رشد علوم انسانی

شناسایی عوامل موثر بر یادگیری فناوری در کشورهای در حال توسعه

همچنین در ادامه معرفی استارتاپ ها، در این شماره گفتگویی با آقای محسن مولایی نسب، مدیرعامل شرکت یوش (زنجیزه تامین هوشمند انرژی) منتشر شده است. شرکت یونش شیوه جدیدی از تامین سوخت را در کشور ارائه کرده است که به جای اینکه افراد خود را به پمپ بنزین برسانند، یکی از سوخت رسانهای اختصاصی یونش با رانندگان متخصص و آموزش دیده به محل انتخابی مشتری رفته و سوخت مورد نیاز او را تحویل می دهند.
تجهیزاتی که سوخت را منتقل می کنند از استانداردها و ایمنی بسیار بالایی برخوردار است و تا کنون 27000 سرویس به مشتریان ارائه شده است.
در حوزه توزیع موتورسیکلت هیچ نمونه خارجی یا داخلی وجود ندارد.

لازم به یادآوری است دسترسی به متن کامل گفتگو با مدیر عامل شرکت یونش و فایل مقالات مذکور از طریق سایت نشریه به نشانی ww.roshdefanavari.ir امکان‌پذیر است.

فصلنامه رشد فناوری در پایگاه بین‌المللی نمایه‌سازی Copernicus، مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری، بانک اطلاعات نشریات کشور، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی، سامانه نشریات ایران (سنا) نمایه می‌شود.