شصتمین شماره فصلنامه رشد فناوری منتشر شد

شصتمین شماره فصلنامه رشد فناوری منتشر شد

همزمان با سپری شدن پانزدهمین سال انتشار فصلنامه رشد فناوری، شصتمین شماره این فصلنامه منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز رشد رویش، با پایان یافتن پانزدهمین سال انتشار متوالی، شماره 60 فصلنامه علمی "رشد فناوری" ویژه ﭘاییز 98 منتشر شد.

در این شماره رویکرد جدید نشریه که همان معرفی استارتاپ‌ها و نقش‌آفرینان کلیدی اکوسیستم استارتاپی کشور است، آغاز شد و به‌عنوان اولین گام گفت‌وگویی با آقای مانوئل اوهانجانیانس بنیان‌گذار و مدیرعامل اولین و تنها پلتفرم تخصصی مدیریت و برگزاری وبینار (سمینار و کلاس آنلاین) با عنوان ایسمینار انجام گرفت و ایشان علاوه بر معرفی ارزش پیشنهادی و مزیت‌های رقابتی ایسمینار؛ مهم‌ترین چالش‌ها، دغدغه‌ها و مسایلی که در مسیر رشد و توسعه کسب‌کار خود چه در سطح حاکمیتی و عملیاتی داشتند را برای خوانندگان فصلنامه توضیح دادند.

همچنین در شماره اخیر نشریه مقالاتی با عناوین تعیین معیارهای شایستگی و ارزیابی کیفی منتورها در شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان"، " مروری بر مدل‌های آمادگی هوش کسب و کار"، "بررسی اثربخشی نقش قراردادی و رابطه‌ای دولت در دستیابی به نوآوری استراتژیک از طریق برون‌سپاری فناوری اطلاعات"، "تأثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر مصرف برق کشورهای منتخب در حال توسعه"، "بررسی تعیین‌کننده بودن ابعاد ساختار سازمانی در آمادگی دانشگاه‌ها برای تبدیل‌شدن به دانشگاهی با ویژگی‌های کارآفرینانه (مورد مطالعه: دانشگاه فردوسی مشهد)"، "فناوری رایانش ابری در مدیریت منابع انسانی شرکت‌های کوچک و متوسط؛ کاربردها، مزیت‌ها و چالش‌ها" و "بررسی تطبیقی، کاربردها و چالش‌های فناوری‌های تحلیل بزرگ داده" منتشر شده است.

لازم به یادآوری است دسترسی به فایل مقالات مذکور از طریق سایت نشریه به نشانی ww.roshdefanavari.ir امکان‌پذیر است. همچنین این فصلنامه در پایگاه بین‌المللی نمایه‌سازی Copernicus، مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری، بانک اطلاعات نشریات کشور، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی، سامانه نشریات ایران (سنا) نمایه می‌شود.