برگزاری رویداد ایده تاپ در قم

برگزاری رویداد ایده تاپ در قم

در راستای اجرای طرح "کارگزای توسعه توانمندیهای نوآوری و کارافرینی در سطح استانهای منطقه یک کشور" مطابق با قرارداد منعقد شده میان پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی با سازمان فناوری اطلاعات ایران رویداد ایده تاپ در تاریخ 2 دی ماه 98 در شهر قم برگزار شد. برنامه ریزی اجرای این رویداد توسط جهاد دانشگاهی واحد قم با همکاری پارک علم و فناوری استان قم انجام شد.

از اواسط مهرماه سال 1398 به واسطه اطلاع رسانی انجام شده 66 ایده در سطح دانش آموزی و دانشجویی به دبیرخانه رویداد ارسال شدند. پس از داوری‌ها و ارزیابی‌های اولیه 12 ایده به مرحله اختتامیه راه یافتند و در نهایت در تاریخ 2 دی ماه مراسم اختتامیه رویداد و اعلام برگزیدگان انجام شد. ارائه ایده ها به صورت آسانسوری 2 دقیقه و زمان پرسش و پاسخ 3 دقیقه برگزار شد .

در نهایت سمیه کریمی، الهه خداوردویی و ملیکا کریمی در بخش دانش آموزی تجلیل شدند. در ادامه در بخش دانشجویی نیز به ترتیب امیر محمد احمدی دانا، علیرضا مراد زاده و زهرا شیخیان خاوه عناوین برتر را کسب و جوایز خود را از مدیران استانی دریافت کردند.