دومین دانشجوی دکتری پژوهش‌محور پژوهشکده با موفقیت از رساله خود دفاع کرد

دومین دانشجوی دکتری پژوهش‌محور پژوهشکده با موفقیت از رساله خود دفاع کرد

جلسه دفاع از رساله دکتری آقای محمدحسین برخورداری از دانشجویان پژوهش‌محور در رشته مهندسی فناوری اطلاعات در پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی در تاریخ 28 آبان 1397 برگزار گردید. موضوع این رساله «حل مسأله انباره داده در کلان داده» است. در این رساله سه روش جدید برای حل مشکلات و مسائل انباره داده در داده‌های عظیم طراحی شده است. از مزیت‌های روش‌های ارائه شده در پردازش انباره داده‌ها، سرعت بالای بازیابی و حجم کمتر اطلاعات در داده‌های عظیم (Big Data) است. این روش‌ها مشکل حجم بالای داده‌ها، سرعت و ارتباط آنها را به نوعی تسهیل می‌بخشد.

لازم به ذکر است، نتایج علمی این رساله در پنج مقاله ISI و چهار مقاله کنفرانس ارایه شده است.

در این جلسه آقای دکتر مهدی نیامنش به عنوان استاد راهنما، آقای دکتر محمدعلی آبام به عنوان استاد مشاور، آقایان دکتر رسول جلیلی دانشیار دانشگاه صنعتی شریف، دکتر علیرضا باقری و دکتر مهدی شجری به عنوان استادان داور حضور داشتند.