نخستین فارغ‌التحصیل دوره دکترای پژوهش محور پژوهشکده از رساله خود با موفقیت دفاع کرد.

رساله دکترای خانم رویا حسنیان اصفهانی، دانش‌آموخته رشته مهندسی فناوری اطلاعات پژوهشکده ICT جهاددانشگاهی در زمینه "مدلسازی چرخه حیات مقاله‌های خبری" نگاشته شده است. این رساله روش جدیدی مبتنی بر MinHash   جهت «تشخیص متون تقریبا یکسان» ارائه می‌کند و در ارزیابی‌ها، روش پیشنهادی دقت بهتری نسبت به MinHash و BitHash  از خود نشان داده است. خروجی این رساله، مقاله با عنوان Sectional MinHash for Near-Duplicate Detection  در مجله بین‌المللی Expert Systems with Applications از انتشارات elsevier با ضریب تاثیر 3/92 مورد پذیرش قرار گرفته است.

جلسه دفاع از رساله دکترای رویا حسنیان اصفهانی، با حضور دکتر مهرنوش شمس‌فرد، دانشیار دانشگاه شهید بهشتی، دکتر کامبیز بدیع، استاد پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و دکتر بهروز مینایی دانشیار دانشگاه علم وصنعت، در تاریخ 23 مرداد ماه 1397 در سالن اجتماعات پژوهشکده برگزار شد.

شایان ذکر است پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاددانشگاهی با مجوز رسمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در سال‌های 91 تا 93 در مقطع دکتری اقدام به جذب دانشجوی پژوهش‌محور نموده است.