انتشار کتاب الینت؛ رهگیری و تجزیه و تحلیل سیگنال¬های راداری توسط پژوهشکده

انتشار کتاب الینت؛ رهگیری و تجزیه و تحلیل سیگنال¬های راداری توسط پژوهشکده

به همت پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاددانشگاهی کتاب الینت؛ رهگیری و تجزیه و تحلیل سیگنال­های راداری ترجمه و منتشر شد.

این کتاب به  کشف و آشکارسازی سیگنالهای راداری، الینت (اطلاعات الکترونیکی که محصول مشاهده سیگنالهاي ارسال شده توسط سیستمهاي راداري به منظور دستیابی به اطلاعاتی درباره توانایی آنهاست)، بررسی انواع آنتن‌ها و جهت یاب‌ها، رادار LPI و آینده الینت، مدلهای ریاضی برای احتمال رهگیری، تاثیر LPI بر روی الینت می‌پردازد.

کتاب حاضر به عنوان یک منبع رفرنس برای دانشجویان ارشد و دکتری برق مخابرات که در زمینه رادار و سیستمهای گیرنده و آشکارساز و رهگیر کار می کنند، می باشد و در حال حاضر برای تدریس دروس الینت، جنگ الکترونیک، رادار 1 و 2 در مقاطع ارشد و دکتری به عنوان رفرنس از طرف اساتید معرفی می گردد و از طرفی تمرکز ویژه روی رادار LPI و تاثیر آن بر الینت دارد که یکی از مباحث داغ دنیای رادار در حال حاضر می باشد.

نویسنده این کتاب وایلی ریچارد جی است و توسط  حبیب راثی و سحر بنسلو و به همت پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاددانشگاهی در شانزده فصل ترجمه شده و به چاپ رسیده است.