پروژه JICA به عنوان طرح پژوهشی برتر جهاد دانشگاهی در هفته پژوهش معرفی شد.

پروژه JICA به عنوان طرح پژوهشی برتر جهاد دانشگاهی در هفته پژوهش معرفی شد.

با توجه به ارزیابی‌های انجام شده پیرامون برترین‌های هفته پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی پروژه " برنامه آموزشی جامع برای نیروی کار ایرانی از طریق توسعه محتوای الکترونیکی در حوزه کشاورزی" به عنوان طرح برتر سال 96 انتخاب شد.

در این مراسم که در تاریخ 28 آذرماه 96 با حضور دکتر رضا ملک‌زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت‌، درمان و آموزش پزشکی و دکتر محمدرضا واعظ مهدوی مشاور رئیس سازمان برنامه و بودجه در محل پژوهشکده فرهنگ و هنر جهاد دانشگاهی برگزار شد، به رسم یاد بود لوح تقدیر و جایزه‌ای به مجری پروژه اهدا شد.

این طرح با هدف توسعه محتوای آموزشی الکترونیکی با کیفیت بالا برای آموزش‌های مهارتی، ایجاد برابری در دسترسی به محتوای آموزشی، انتقال فناوری‌ها، دانش و تخصص متخصصان ژاپنی در رابطه با حوزه آموزش الکترونیک، ایجاد و توانمندسازی شبکه سازمان‌های آموزشی و سیاست‌گذاران این حوزه و توانمند سازی دانشجویان و جویندگان کار فارغ التحصیل دانشگاههاجهت یافتن شغل مناسب و یا آغاز یک کسب و کار تعریف شده در استان کرمانشاه به صورت پایلوت به اجرا درآمد.