انعقاد تفاهم‌نامه همکاری "پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاددانشگاهی" و "مرکز فناوری اطلاعات مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه"

کد خبر : 310775 تعداد بازدید : 2020

با تأکید بر رسالت جهاددانشگاهی در زمینه ارائه خدمات علمي- فني در ابعاد مختلف مورد نياز جامعه، پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاددانشگاهی و مرکز فناوری اطلاعات مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه در زمینه ارائه خدمات تخصصي نشر و بهينه‌سازي مديريت فرايندهاي انتشار و ارزیابی نشريات علمی از طریق ابزارهای فناوری اطلاعات؛ تفاهم‌نامه همکاری منعقد نمودند.

این تفاهم نامه در مهرماه 1396 توسط مهندس حبیب الله اصغری رئیس پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی و حجت الاسلام محمد حسین بهرامی مسئول مرکز فناوری اطلاعات حوزه‌های علمیه امضاء شد. بر اساس این تفاهم‌نامه سامانه مدیریت یکپارچه نشریات سمینا  برای تمامی نشریات علمی تحت نظارت حوزه علمیه به صورت رایگان پیاده سازی خواهد شد و امکان نظارت و ارزیابی این نشریات توسط مرکز مدیریت حوزه فراهم خواهد شد.

شایان ذکر است سامانه مدیریت یکپارچه نشریات (سمینا) جهت سازماندهی و مدیریت فرایند نشریات از مرحله دریافت تا انتشار مقالات به صورت الکترونیکی و منظم، توسط مرکز خدمات تخصصی توسعه نرم‌افزار پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاددانشگاهی طراحی و توسعه داده شده است و در تعداد قابل توجهی از نشریات علمی کشور در حال بهره‌برداری است. اطلاعات بیشتر برای مطالعه در وب سایت saminatech.ir موجود است.