تمدید ارسال مقاله در حوزه مخابرات در فصلنامه JIST تا 24 شهریورماه

خانه آرشیو خبر جزییات خبر
کد خبر : 311480 تعداد بازدید : 147
تمدید ارسال مقاله در حوزه مخابرات در فصلنامه JIST تا 24 شهریورماه

فصلنامه علمي پژوهشي Journal of Information Systems and Telecommunication با هدف توسعه مباني علمي و نظري در حوزه سيستم‌هاي اطلاعاتي و مخابرات از پاييز 1391 توسط پژوهشکده ICT جهاد دانشگاهي با همکاري انجمن فناوري اطلاعات و ارتباطات ايران به زبان انگليسي منتشر میگردد. شایان ذکر است فصلنامه مذکور در پایگاه اسکوپوس نمایه می شود و تا به حال 35 شماره از آن منتشر شده است. اکنون این نشریه پذیرای مقاله‌های  پژوهشی اصیل در قالب یک ویژه نامه تا زمستان 1400 می‌باشد. به همین منظور از اندیشمندان، اساتید، پژوهشگران و دانشجویان محترم مقاطع تحصیلات تکمیلی دعوت می‌گردد نتایج تحقیقات و یافته‌های مطالعاتی خود را در قالب مقاله با رویکرد علمی- پژوهشی براساس محورهای مشخص شده به دفتر فصلنامه ارسال نمایید.

بدیهی است پس از طی مراحل ارزیابی و داوری، در صورت تایید در زمستان 1400 (دسامبر 2021 ) منتشر خواهد شد.

هدف این موضوع ویژه گردآوری تحقیقات جدید پژوهشگران وابسته به دانشگاه‌ها و صنایع در حوزه ارتباطات می‌باشد. محورهای در نظر گرفته شده برای ویژه نامه تقدیم حضور می‌گردد:

• Communication Systems & Devices
  • Electromagnetic, Antenna and Propagation
  • Signal Processing
  • Radio frequency and Microwave Engineering

لطفا مقالات خود را حد اکثر تا 9 شهریور ماه به آدرس www.jist.ir  ارسال نمایید.  برای اطلاعات بیشتر می‌توانید با ایمیل infojist@gmail.com تماس حاصل نمایید.