حضور فناوران صنعت برناو ایران هاروست در نمایشگاه ربع رشیدی

حضور فناوران صنعت برناو ایران هاروست در نمایشگاه ربع رشیدی

پنجمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی روز شنبه 20 آبان ماه در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تبریز آغاز به کار کرد. در این نمایشگاه شرکت فناوران صنعت برنا و هسته فناور ایران هاروست از مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی (رویش) در زون صنایع فرهنگی و خلاق حضور دارند. شرکت فناوران صنت برنا در زمینه سامانه هوشمند کنترل شبکه تولید آب و هسته فناور ایران هاروست در زمینه کشاورزی حمایت شونده به وسیله جامعه مشغول به فعالیت هستند.

گفتنی است در حاشیه این نمایشگاه که تا روز چهارشنبه 24 آبان ماه ادامه دارد، جشنواره ها و همایش های متعددی از جمله جشنواره انتخاب بهترین طرح قابلیت اعتماد؛ انتخاب بهترین طرح مرزبانی هوشمند، همایش بحران آب، همایش آینده نگاری فناوری و .... برگزار خواهد شد. هسته فناور ایران هاوست طرح خود را جهت شرکت در جشنواره صنایع فرهنگی و خلاق ثبت کرده است.