ارائه ایران هاروست در چهل و پنجمین نشست تخصصی سازمان تجاری سازی

ارائه ایران هاروست در چهل و پنجمین نشست تخصصی سازمان تجاری سازی

چهل و پنجمین نشست تخصصی سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش اموختگان با موضوع «توسعه کسب و کارهای کشاورزی با تاکید بر زنجیره عرضه و ارزش محصولات کشاورزی» روز دوشنبه 24 مهر ماه، در محل سالن جلسات ستفا برگزار گردید.

در این نشست که با حضور دکتر خالدی مدیر کل دفتر امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی، مهندس عزمی مدیر گروه کارآفرینی اشتغال و کسب و کار وزارت جهاد کشاورزی، نماینده سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، نماینده مرکز ملی مطالعات راهبردی کشاورزی و آب اتاق بازرگانی ایران، مدیران عامل و مدیران 12 اتحادیه مرتبط با بخش کشاورزی و اصحاب رسانه برگزار گردید، آقای صفوی بنیانگذار هسته فناور ایران هاروست مستقر در مرکز رشد رویش، ایده و کار خلاقانه و نوآورانه خود را ارائه نمودند. ایران هاروست استارتاپی در حوزه کشاورزی می باشد. ایده محوری این استارتاپ توسعه ی کشاورزی ایرانی از طریق توسعه مفهوم کشاورزی حمایت شونده به وسیله ی جامعه می باشد.