جلسه مرکز رشد با شرکت پیشران صنعت- کارگزار صندوق نوآوری و شکوفایی

جلسه مرکز رشد با شرکت پیشران صنعت- کارگزار صندوق نوآوری و شکوفایی

روز یکشنبه دوم مهرماه جلسه ای با حضور شرکت پیشران صنعت کارگزار صندوق نوآوری و شکوفایی و واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد برگزار شد. در این جلسه ابتدا واحدهای فناور به معرفی خود پرداختند. سپس آقای اکبرنیا، مدیرعامل شرکت پیشران صنعت به معرفی شرکت خود و خدمات قابل ارائه برای واحدهای فناور دانش بنیان پرداختند. همچنین نحوه استفاده از این خدمات برای شرکت­های دانش بنیان تشریح شد. ایشان خاطر نشان کردند که شرکت­های دانش بنیان، برای استفاده از سوبسیت­ هایی که صندوق برای آن ها در نظر گرفته، باید از طریق سایت صندوق ثبت نام نمایند. صندوق صلاحیت شرکت را برای استفاده از خدمت مورد نظر بررسی کرده و نتیجه را اعلام می­نماید. در صورت تأیید، شرکت می تواند به یکی از کارگزاری های صندوق مراجعه کرده و از خدمات استفاده و هزینه را پرداخت نمایند. سپس فاکتور مربوطه را به صندوق تحویل داده و هزینه را دریافت می کنند.

با توجه به اینکه برخی از واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد دانش بنیان نیستند، مقرر گردید جلسه­ ای در رابطه با تشریح فرآیند دانش بنیان شدن با شرکت پیشران صنعت برگزار گردد.