عصرانه شهروند کشاورزی- ایران هاروست

عصرانه شهروند کشاورزی- ایران هاروست

اولین عصرانه شهروند کشاورزی تاریخ بشر، از ساعت ۵ تا ۷ عصر در سالن اجتماعات مرکز رشد رویش جهاد دانشگاهی برگزار شد.در این رویداد، شرکت کنندگان گرامی از مسئولین و فناوران مرکز رشد رویش و نیز علاقمندان به کشاورزی ایرانی از خارج مرکز حضور داشتند. از میهمانان با خیار محلی تازه و سالم تهران به همراه سبزی فوق العاده معطر دلال مازندران، سیب دماوند، پسته ی تازه ی دامغان و کلوچه مسقطی شیراز پذیرایی شد.

هدف از این رویداد، توجه دادن به مشکلات کشاورزی ایرانی در زمان حاضر بود و در همین راستا سام صفوی بیان کرد که به نظر بنیان گذاران ایران هاروست، رویکردهای فنی به تنهایی نمی توانند کشاورزی ما را نجات بدهند و شایسته است از راه کارهای اقتصادی- اجتماعی- فنی به صورت توام بهره بگیریم. شهروند کشاورزی یا همان کشاورزی حمایت شونده به وسیله ی جامعه (CSA) پاسخی اقتصادی- اجتماعی- فنی به مشکلات کشاورزان و شهروندان ایرانی است که در قالب استارت آپ ایران هاروست طراحی و ارائه گردیده است. هم چنین سام صفوی افزود: اگر کشاورزی اصیل و مزارع محلی و روستاهای ما از بین بروند، سفره های محلی و در نتیجه فرهنگ ما از بین خواهد رفت و این مساله می تواند برای ما یک تهدید تمدنی محسوب گردد.

این رویداد به شدت مورد علاقه حاضران و سایر علاقمندان به کشاورزی ایرانی قرار گرفت و حتما ادامه خواهد داشت