اولین دوره آموزشی نرم‌افزارهای ارزیابی پوشش تلفن همراه کشور برگزار شد.

اولین دوره آموزشی نرم‌افزارهای ارزیابی پوشش تلفن همراه کشور برگزار شد.

به همت پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی اولین دوره آموزشی نرم‌افزارهای ارزیابی پوشش تلفن همراه کشور (Drive Test) با عنوان TEMS Investigation در تاریخ 12 الی 14 مردادماه برگزار گردید.

این کارگاه بصورت یک کمپ سه‌روزه در آزمایشگاه مجهز مخابراتی که در محل پژوهشکده بدین‌منظور تجهیز گردیده است، برگزار گردید. فراگیران پس از آشنایی با شبکه تلفن سیار، انواع پارامترها در این شبکه، آشنایی با انواع تکنولوژی‌های مورد استفاده در شبکه تلفن همراه و فراگیری کار با نرم‌افزار TEMS Investigation در تور یک روزه کار با نرم‌افزار در سایت واقعی تلفن همراه شرکت نموده و بصورت عملی با نرم‌افزار
TEMS Investigation را آموزش دیدند.

پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهیپس از این دوره‌ها، فراگیران برتر را که بتوانند در آزمون نهایی، نمرات بالاتری کسب نمایند، جهت تکمیل تیم‌های درایو تست خود دعوت به همکاری می‌نماید.