حضور شرکت مجازی ساز یوتاب در نمایشگاه شریف

حضور شرکت مجازی ساز یوتاب در نمایشگاه شریف

دانشگاه صنعتی شریف به عنوان یکی از برترین دانشگاه های مهندسی خاورمیانه و کشور همواره مورد توجه مدیران و تصمیم­ گیران کشور بوده است و چه بسا این افراد خود یکی از اعضای وابسته به دانشگاه صنعتی شریف هستند. توجه به این موضوع از یک طرف و ایجاد یک شبکه یکپارچه از خانواده فناوری شریف و شناسایی پتانسیل­ها و توانمندیهای آن، می­تواند موجب رشد و توسعه ارتباط با سازمانها و نهادهای گوناگون و حرکت در راستای هم افزایی و پیشرفت هر چه سریعتر میهن عزیزمان گردد.

در همین راستا و با توجه به موفقیت حاصله در برگزاری دو دوره موفق این نمایشگاه و فعالیت‌های انجام شده توسط فارغ‌التحصیلان و اساتید دانشگاه جهت ثروت‌آفرینی و ایجاد شرکت‌های دانشی و فناور،  سومین نمایشگاه خانواده فناوری شریف و اقتصاد دانش بنیان را در تاریخ 1 الی 3 خرداد ماه سال 96 در محل دانشگاه در حال برگزاری است.

شرکت مجازی ساز یوتاب مستقر در مرکز رشد رویش در این نمایشگاه حضور پررنگ دارد.

آقای مهراد دهبید، مدیر فناوری این شرکت ، این نمایشگاه را بسیار خوب ارزیابی کردند.